top of page
  • Writer's pictureRoshni Corsten

Kuinka lisätä ihmisiä Instagram suosikkeihin?

Me kaikki olemme nykyään osa maailmaa, jossa jokainen käyttää tekniikan ja internetin tarjoamia etuja selviytyäkseen päivästä. Nämä kaksi elementtiä tarjoavat meille lukuisia vaihtoehtoja ja palveluita, joiden avulla voimme tehostaa asioita laajalla marginaalilla. Jos kuitenkin haluat hyödyntää näitä etuja milloin haluat, sinun on ensin asennettava laitteellesi useita ohjelmistoja, kuten Instagram.



Instagram  Asiakaspalvelu Suomi
Instagram Asiakaspalvelu Suomi

Se on eräänlainen sovellus, jonka avulla voit lähettää valokuvia, videoita ja muuta mediaa ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa tietää mahdollisimman pian lisää tämän alustan ja sen ominaisuuksien käytöstä Instagram tuki tiimi avulla.


Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset valitsevat tämän sovelluksen, on se, että tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron rekisteröitymiseen. Sen lisäksi siinä on myös huomattavasti helppokäyttöinen käyttöliittymä, jonka voit määrittää asianmukaisesti.


Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää luotettava sosiaalisen median alusta, kuten Instagram, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mistä aloittaa tai mitä tehdä.


Mutta tarkoittaako se, että sinun on luovuttava? Ei. Tämä johtuu siitä, että Instagram tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.


Lisäksi voit lisätä yhteystietoja Instagram suosikkeihisi muutaman vaiheen avulla. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Instagram sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi

  • Kun pääikkuna avautuu, napauta profiili kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa

  • Edessäsi tulee uusi sivu, valitse kolmirivinen välilehti näytön oikeasta yläkulmasta

  • Sinulle tarjotaan toinen luettelo vaihtoehdoista, siirry siitä Suosikit ikkunaan

  • Kun seuraava sivu avautuu, napauta Lisää merkkiä oikeassa yläkulmassa ja täytä tarpeitasi vastaavasti

Soita Instagram Suomi asiakaspalvelu numeroon, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai epäilyksiä.



Aiheeseen liittyvä artikkeli:







5 views0 comments
bottom of page